Groente lasagnette

Ingredi├źnten: 

  • een pak lasagnette, 
  • 1 ui, 
  • 1 knoflookje, 
  • 6 blokjes diepvriesbladspinazie, 
  • broccoliroosjes, 
  • 1 rode paprika, 
  • bouillonpoeder, 
  • 500 gr gezeefde tomaat, 
  • olijfolie, 
  • Parrano padano kaassnippers, 
  • geraspte kaas.

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Broccoliroosjes koken en spinazie ontdooien. Ui snipperen, paprika in dunne reepjes snijden. Knoflookje uitpersen of met een mesje inkepingen maken. ( zie tips).

Olie verwarmen en paprika, ui en knoflook 10 min zachtjes bakken. Voeg de broccoliroosjes en spinazie toe met de bouillonpoeder. Roer de bouillonpoeder er goed doorheen.

Voeg dan de gezeefde tomaten, kaassnippers en de lasagnette toe. Roer alles voorzichtig door elkaar.

Vet de ovenschaal in vul hem met het lasagnettemengsel. Strooi er een goede laag geraspte kaas over.

Zet de schaal ongeveer 40 minuten in de oven.

Eet smakelijk